100. Yıl İlkokulu

Vizyon: Misyona bağlı kalarak okulun ufkunun ne olduğu rasyonel olarak tespit edilmelidir. Vizyon belirlenirken okulun plan süreci sonunda nerede bulunması gerektiği belirlenmelidir.

Misyon: Misyon belirleme gruplarının ortaklaşa yapacağı bir süreçtir. Okulun yasal yükümlülüklerini içeren görevleri kısa cümlelerle ifade edilecektir. Misyon ve vizyon belirlenirken birden fazla misyon ve vizyon belirleme grubu oluşturulmalıdır. Bu grupların belirlediği misyon ve vizyonları, üst misyon ve vizyon belirleme grubu teke indirerek okulun misyon ve vizyonunu belirlemelidir.

Başarılar: 100. yıl ilköğretimi iken spor alanında (voleybo,futbol,basketbolve kros) birçok başarılarımız mevcuttur.

Saatler: 08.30-13.50 TAM GÜN
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 326 713 07 00

WEB - https://dortyol100yililkokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİL MAH. DOĞU SK. 100. YIL İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 1 DÖRTYOL / HATAY

Yerleşim Yeri - HATAY DÖRTYOL YEŞİL MAHALLE 100. YIL CADDESİ DOĞU SK. NO:1

Ulaşım DOLMUŞ ve TAKSİ